Augustus game releases

augustus

De zon is nog steeds niet zichtbaar, maar ondertussen hebben we bijna allemaal vakantie. Met uitgang van studenten die in de vakantie twintig keer zoveel werken als normaal om hun studieschuld te kunnen aflossen en een paar andere ellendelingen, dan. Juist voor deze mensen heeft de Worst deze lijst voor jullie gecomponeerd: de game releases van augustus, om de dagelijkse sleur van het leven even te doorbreken.

De zomermaanden staan niet bekend om de vele triple A titels, maar er zal zeker wel een game (of twee) bijzitten voor je. Qua gamenieuws kunnen we echter wél interessante dingen verwachten. Van 17 tot en met 21 augustus vindt namelijk Gamescom plaats in Keulen. De redactie is er uiteraard bij om jullie van de laatste nieuwtjes te voorzien en om verslag te doen van het gezelligste game evenement in Europa!

Dat gezegd hebbende: laten we een kijkje nemen in de lijst.

Week 1 (1 t/m 7 augustus)

Batman: the Telltale Series – episode 1
PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, iOS en Android

Het nieuwe Telltale avontuur zal zich focussen op onze favoriete vleermuisman! De serie zal vijf episodes beslaan, waarvan de eerste op 2 augustus verschijnt. Als vanouds zal de speler moeilijke keuzes moeten maken in het verhaal. Tevens is het spel in de vertrouwde comic book stijl getekend. Wanneer de andere episodes verschijnen wordt nog bekend gemaakt. De redactie zal jullie echter van reviews voorzien!

Ook nog deze week
Abzu (PS4, Xbox One)
This is the Police (PC)
Tricky Towers (PS4)
Overcooked (PC, PS4, Xbox One)
Little King’s Story (PC)

Week 2 (8 t/m 14 augustus)

No Man’s Sky
PS4, PC

Deze first person survival game stond hoog op het lijstje van vele gamers, met name vanwege de prachtige graphics en omgevingen. De game verschijnt 9 augustus op de PS4 en 12 augustus op PC. Bekijk de laatste trailer van de game hier beneden.

Ook nog deze week
Blade Ballet (PS4, PC)
Brutal (PS4)
Uno (PC, PS4, Xbox One)

Week 3 (15 t/m 21 augustus)

Grow Up
PC, PS4, Xbox One

Grow Up is de opvolger van de adventure platform game Grow Home. Grow Home was zeer populair en iets zegt de Worst dat de sequel ook geliefd zal zijn! De game verschijnt op 16 augustus.

F1 2016
PC, PS4, Xbox One

Voor de racefanaten verschijnt op 19 augustus F1 2016 van Codemasters. De gameplay zal als vanouds zijn, maar is gebaseerd op het Formule 1 seizoen van dit jaar. Nieuw in deze editie is dat spelers alle 10 voorgaande seizoenen kunnen spelen in de carriere modus, in plaats van de gebruikelijke vijf.

 

Ook nog deze week
Conception II: Children of the Seven Stars (PC)
Inversus (PC, PS4)
Okhlos (PC)

Week 4 (22 t/m 28 augustus)

Deus Ex: Mankind Divided
PC, PS4, Xbox One

Mankind Divided speelt zich twee jaar na de gebeurtenissen van Human Revolution af. Je kruipt wederom in de huid van Adam Jensen en geniet van de cyberpunk gethematiseerde omgeving. De game verschijnt op 25 augustus.

The King of Fighters XIV
PS4

Voor de vechtersbazen is er The King of Fighters om je zoet te houden tussen Street Fighter en Tekken in. Ook een leuke manier om te bepalen wie vanavond de afwas doet. De game komt uit in Europa op 26 augustus.

Ook nog deze week
Madden NFL 17 (PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)
Metrico+ (PC, PS4)
Obduction (PC, Oculus Rift)

Week 5 (29 t/m 31 augustus)

World of Warcraft: Legion
PC

De zesde expansion van ‘s werelds meest geliefde MMORPG verschijnt eindelijk op 30 augustus! De expansion verhoogt de levelcap van 100 naar 110 en voegt een nieuwe class toe aan de game: de Demon Hunter. Hierover kan je alles lezen in dit artikel.

Ook nog deze week
Attack on Titan (PC, PS3, PS4, PSvita, Xbox One)
Champions of Anteria (PC)
Hatsune Miku: Project DIVA X (PS4, PSvita)
Verdun (PS4, Xbox One)
Tahira: Echoes of the Astral Empire (PC)

En dat was ’em alweer, beste luitjes! Geniet nog even van deze titels, totdat het nieuwe schooljaar weer gaat beginnen of je weer dagen gaat draaien van 9 tot 5. In september zijn we bij je terug met onder andere de BioShock collectie, FIFA en Pro Evolution Soccer én de nieuwe Final Fantasy. Tot dan!

 

 

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek