Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Aurelion Sol Champion spotlight

Aurelion Sol Splash

Gisteren heeft Riot Games een nieuwe champion spotlight geplaatst op hun YouTube kanaal. Deze champion spotlight gaat over Aurelion Sol. In dit bericht zul je meer te weten komen over zijn speelstijl, abilities en stats die je het beste kunt gebruiken in je build.

Aurelion Sol is een champion die voornamelijk goed scalet met Ability Power, Magic Penetation en Movement speed.

Abilities:
Passive: Center of the universe – Aurelion Sol heeft 3 sterren die om hem heen draaien. Deze 3 sterren vliegen in een vast patroon en doen schade aan alles dat ze raken en kunnen ook gebruik maken van spel effecten zoals die van Ludens Echo of Rylai’s Crystal Scepter. De passive kan tijdelijke uitgezet worden door crowd control die effect heeft op abilities (stuns en silences).
Q: Starsuge – Aurelion Sol schiet een ster die groter wordt  zolang je in het buitenste gedeelte van de ability wordt en zolang je in het buitenste gedeelte van deze ability blijft, krijg je ook 10% extra movement speed. Als je de ability opnieuw activeert of uit het buitenste gedeelte loopt, ontploft de ster en doet hij schade aan vijanden en stunt alle die erdoor geraakt worden.
W: Celestial Expansion – Passive: extra damage op de sterren van Center of the universe.
Active – De sterren vliegen verder van Aurelion Sol af en doen 50% extra damage.
E: Comet of Legend – Passive: zolang Aurelion Sol in een richting blijft lopen krijgt hij extra movement speed. Als je kleine bochten maakt verlies je een klein gedeelte van de movement speed en als je omdraait verlies je alle extra movement speed.
Active: Aurelion Sol vliegt richting een punt dat je geselecteerd hebt. Deze ability zorgt ervoor dat je over muren en andere units kan vliegen. Als je damage krijgt terwijl je vliegt, stopt Aurelion Sol gelijk met vliegen.
R: Voice of Light – Aurelion Sol schiet een lijn van starfire. Deze doet damage aan iedereen die geraakt wordt en slowt ze voor 4 seconden. De enemies die binnen een bepaalde afstand staan en geraakt worden krijgen een knockback.

Zoals het nu uitziet kan je veel kanten op met Aurelion Sol. Zo bieden de abilities de mogelijkheid om als een echte mage te spelen, of toch meer een tanky AP bruiser.

Wat vinden jullie van deze champion? Wat denk je dat hem sterk of juist zwak maakt? We zijn benieuwd naar jullie mening!

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek