Avengers: Infinity War en Transformer nieuws

Het is al een tijdje bekend dat de nieuwe Avengers: Infinity War films in twee delen gesplitst zullen worden. Maar Marvel blijkt nu aangekondigd te hebben dat Infinity War maar één film zal gaan worden en dat de volgende film een ander Avengers avontuur zal gaan vertellen.

De eerste film zal wel gewoon Avengers: Infinity War gaan heten en deze zal in mei 2018 in de bioscopen gaan beginnen met draaien. Deze film zal dan ”vervolgd” worden door een compleet ander Avengers verhaal die nu gewoon ”Untitled Avengers” wordt genoemd door fans. Deze film zal in 2019 verschijnen.

Avengers Civil War

Beide films zullen geregisseerd worden door Anthony en Joe Russo, die voorheen Captain America: The Winter Soldier en het succes van dit jaar, Captain America: Civil War, hebben geregisseerd. Co-writer Christopher Markus legt uit dat de films een beetje door elkaar worden geschreven. Hij weet nooit of hij één hele week met de eerste film bezig is, of met beiden.

Transformers: The Last Knight

Alhoewel Tranformers: The Last Knight pas volgend jaar juni op het witte doek zal gaan verschijnen, weerhoudt dit de makers er niet van om nu al te beginnen met het teasen van de film. Hierboven kun je de eerste poster zien en wow! Hij is vet!

De film zal 23 juni 2017 gaan verschijnen. Mark Wahlberg komt terug om een rol in deze film te spelen. Hij speelde ook de hoofdrol in Age of Extinction. Bij hem zullen Josh Duhamel en Anthony Hopkins aansluiten. Micheal Bay zal de film nogmaals gaan regisseren. Paramount heeft aangegeven dat een nieuwe Transformers film vanaf nu tot 2019 elk jaar zal gaan verschijnen. Transformers 6 zal een Bumblebee spinoff worden en zal op 8 juni 2018 te zien zijn. Het zevende deel zal in juni 2019 gaan verschijnen!

Ben jij hyped voor één van de twee films? Of misschien van beiden? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek