Bandai Namco brengt nieuws!

Als onderdeel van Jump Festa in Tokyo deze week heeft Bandai Namco een hele boel aan informatie naar het publiek gebracht. Er waren aankondigingen over de nieuwe One Piece, Gundam, God eater en anderen!

Wij hebben voor jullie alles kort in een lijstje gezet hier beneden!

  • JoJo’s Bizarre Adventure: Eyes of Heaven komt naar de US en EU. Deze 3D brawler game zal personages van de Anime en Manga series erin hebben om te spelen.
  • Tales of Berseria komt naar de Playstation 4 en wordt ook een Steam spel. Er is verder nog niks bekend gemaakt over een release date.
  • One Piece Burning Blood heeft al zijn aankondiging voor de Playstation 4, Playstation Vita en de PC gehad om ergens in 2016 uit te komen. Bandai Namco heeft wel bekend gemaakt dat er een Marineford Edition (All THE FEELS) gaat komen van het spel met twee figurines, Whitebeard en zijn graf. Er zal ook een DLC komen een tijdje naar release waarin jij Luffy in Geart 4th kunt spelen!
  • Mobile Suit Gundam Extreme VS-Force komt exclusief uit voor de PS Vita ergens in 2016, en specifieke datum volgt nog.
  • God Eater Resurrection en God Eater 2 Rage Burst komen beiden ergens in de zomer van 2016 en zullen te spelen zijn op de Playstation 4, Playstation Vita en de PC.

Om jullie een beeld te geven van een aantal games die in het lijstje hierboven staan hebben wij voor jullie nog een aantal trailers van onder anderen One Piece: Burning Blood, God Eater 2 Rage Burst en JoJo”s Bizarre Adventure: Eyes of heaven. De trailers kunnen jullie hier beneden bekijken:

Al deze trailers zijn nieuw en zullen jullie hopelijk een beeld van de games geven, naar welke game kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek