Bandai Namco introduceert Jump Force voor 2019

Jump Force E3 2018 Microsoft

EDIT: Na een stukje gameplay komen we erachter dat personages als Crocodile (One Piece) en Sasuke (Naruto) ook beschikbaar zullen zijn. Ook werd verteld dat ze deze game hebben gemaakt in een breed perspectief en dat er veel shows mee zullen doen! Bekijk de gameplay hier beneden.

Bandai Namco kondigt tijdens de E3 persconferentie van Microsoft een mix van grote anime titels aan. Met name One Piece, DBZ en meer!

Luffy van One Piece, Goku van Dragon Ball en Naruto nemen het in de eerste trailer voor Jump Force op tegen Freeza, een welbekende schurk uit het Dragon Ball universum. Bekijk hier beneden de eerste trailer voor deze epische cross-over, met een kleine verassing op het eind! Die kleine verassing zal waarschijnlijk zorgen voor veel meer anime personages.

Aan het eind zagen we met name Light van Death Note! Dit houdt waarschijnlijk in dat er nog veel, veel meer anime karakters mee zullen doen. Hoe het verder zit met een datum weten we nog niet, behalve dat de game in 2019 uit zal komen. Grafisch is het ook een standje hoger maar het behoudt de charme van het genre!

Wat vind jij van deze aankondiging? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, jouw mening telt! En vergeet zeer zeker niet de rest van onze E3 coverage te bekijken met alle nieuwe trailers en meer.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek