Tekken 7 trailer kondigt Street Fighters’s Akuma aan

Aan het eind van The King of Iron Fist Tekken 7 Tournament, dat plaatsvond in Japan, verraste Namco Bandai het publiek met een trailer die de komst van niemand minder dan Street Fighter‘s Akuma aankondigt. De toevoeging van het demonische personage zal in de vorm van een update voor de Tekken 7 arcadekasten verschijnen.

In de trailer zien we Heihachi’s vrouw, Kazumi, die aan een mysterieus figuur vraagt haar man te stoppen, mocht zij zelf daartoe niet in staat zijn. Deze scene herken je vast uit een vorige Tekken 7 trailer, al is het deze keer geen geheim wie de mysterieuze figuur is: het is Akuma van Street Fighter!
De titel van de update luidt Fated Retribution en demonstreert Akuma’s classic moves als Gohadokens en Goshoryukens in een Tekken-jasje. Naast de aankondinging van een nieuw personage, laat de trailer ook een compilatie van bekende Tekken personages zien, zoals Ling Xiaoyu, Lili en Feng Wei. De trailer sluit af met droevige woorden van Kazumi, die rouwt om wat er van haar zoon gekomen is.

We zijn blij om te zien dat ook na Street Fighter x Tekken de twee populaire fighting-game series hun samenwerking voortzetten. Tevens zijn wij zeer benieuwd naar Akuma’s toevoeging in het verhaal van Tekken 7!

Bekijk de trailer hieronder:

Er is nog geen releasedatum voor de arcade-update bekend gemaakt. De console versie van Tekken 7 staat voor 2016 gepland, maar ook hierbij is nog geen exacte datum aangekondigd.

 

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek