Bandai Namco opent online merch store

BANDAI NAMCO Entertainment Europa heeft met trots aangekondigd een officiële online winkel te hebben geopend. Fans en gamers zullen er originele merchandise kunnen kopen van een hoge kwaliteit, van de meest herkenbare games ooit.

De eerste paar producten die in de winkel te vinden zijn, hebben designs van Pac-Man, de Tales of serie, Tekken, en Galaga. Onder andere posters, mokken, hoodies, t-shirts, en phone cases kun je in de winkel vinden. Stuk voor stuk zijn het producten die je nergens anders zal vinden. Mocht je dus interesse hebben, is dit de plek om rond te kijken. Er zijn ook een aan unieke designs te kopen om de 35e verjaardag van Pac-Man te vieren. Deze designs zijn speciaal voor deze verjaardag gemaakt, door wel 35 bekende artiesten!

Verder zijn er nog een aantal acties aan de gang om de start van de winkel zelf te vieren. De meeste van deze aanbiedingen zijn tijdelijk, dus ben er snel bij! Onder andere gratis verzendkosten (vanaf 1 t/m 7 December) is een van de acties: gebruik de code “FREE@BANDAI” om de verzendkosten weg te werken.

pac-manDe VP van de Marketing afdeling was zelf ook erg blij met de winkel:

We zijn allemaal erg blij met deze lang-verwachte winkel, toegeweid aan onze grootste fans! Ons doel is om hoge kwaliteit, exclusieve en unieke producten aan te bieden, die voorzichtig zijn uitgekozen om onze passie en liefde voor deze iconische IP’s te laten zien. Dit is pas het begin, want we zijn nu al aan het plannen om samen te werken met alle mensen die houden van ons bedrijf, om de gekste ideeën die ze hebben tot leven te kunnen brengen.”  aldus Hervé Hoerdt.

Op dit moment is er nog niet geweldig veel te vinden in de Bandai winkel, maar voor een fan van deze games/IP’s is het best een kijkje waard. Vooral in de phone case categorie is veel te vinden; voor bijna elk model iPhone of Galaxy telefoon is wel een case te vinden. Helaas zal ik even moeten wachten tot ze voor andere merken passende cases hebben.

Mocht je dus een flinke Tales fan zijn, of na 35 jaar nog steeds niet genoeg Pac-Man hebben gehad, kun je hier de winkel bekijken.

Tags

Over: Lamenotcool

ICT-Student in Eindhoven en part-time gamer. Ik ben vooral een groot fan van RPG's, met Dark Souls als voornaamste IP. Dark Souls 3 screenshot Hier en daar speel ik ook wel eens graag een FPS, maar van strategy-stijl games (en dan vooral tower defense) ben ik niet te spreken. Mocht je een keer een aanbeveling hebben voor een mooie hardcore-RPG, laat het even weten!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek