Battlegrounds Desert map toch niet kleiner dan de core-map

Playerunknown's Battlegrounds

Buiten een aantal screenshots, hebben wij nog niet veel gezien van de nieuwe map voor Playerunknown’s Battlegrounds. De map krijgt een desert setting en zal dus uiteindelijk alsnog niet kleiner zijn dan de eerste map.

Er gingen een boel geruchten rond dat de map kleiner zou worden dan de originele map die wij nu in-game kunnen spelen. Developer Bluehole laat eindelijk weten dat dit helemaal niet het geval is. Wel laten ze weten dat de map nog ver weg is van een volledige release aangezien er heel veel werk zit in het uitbrengen van een map die wederom zo groots zal zijn als de eerste. De map zal 8×8 kilometer worden. Brendan ”Playerunknown” Greene liet wel weten dat de map bedoeld was voor 4×4 kilometer.

Kleiner dan 8×8 kilometer zou gewoon niet genoeg flexibiliteit bieden voor 100 spelers, laat Greene weten. De map zou volgens Greene minder water hebben en hier zal ook een kleiner voertuig voor ontworpen worden. Zoals je hierboven kan zien, zit de game alleen maar in een stijgende lijn. Nog geen twee maanden geleden stond de game op plek 5. En de game is nog in development. Buiten dat heeft PUBG nog iets leuks bereikt:

Ook was de game te vinden op Gamescom 2017. Wij zijn geweest en jeetje, wat was het druk bij de PUBG Booth. Wat vind jij van de game? Speel je dagelijks of heb je er een pokkenhekel aan? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! De game is nu nog exclusief te spelen voor op de PC maar krijgt een spoedige Xbox One release! 

Battlegrounds Playerunknown's Xbox One

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek