BATMAN – The Telltale Series Episode 4: ‘Guardian of Gotham’.

batman telltale

We hebben hier de nieuwe launch trailer en release datum voor BATMAN – The Telltale Series Episode 4: ‘Guardian of Gotham’. Met in totaal 5 geplande episodes zijn we er weer bijna doorheen.

Episode 4 van BATMAN – The Telltale Series zal vanaf dinsdag 22 november wereldwijd beschikbaar zijn als digitale download. Onze PC gamers kunnen terecht op the Telltale Online Store, Steam en andere websites. Xbox gamers kunnen natuurlijk terecht op de Xbox Games Store en Playstation gamers op de Playstation store. De episode zal dezelfde dag ook beschikbaar zijn op compatible iOS en Android apparaten.

Speciaal bericht bij Episode 4:

Spelers zullen deze episode verlaten in verschillende plekken. Dit hangt af van de keuzes die ze gemaakt hebben in Episode en dit zal de verhaallijn erg beïnvloeden op weg naar de season finale.

In Episode 4 heeft de Penguin Wayne Enterprises overgenomen en the Elizabeth Arkham Asylum for the Criminaly Insane heeft een nieuwe gast erbij. Namelijk – JIJ – Bruce Wayne. Met Batman verwijderd van de straten van Gotham City, voeren Harvey Dent’s troepen en the Children of Arkham oorlog. En natuurlijk worden er weer onschuldige burgers hier de dupe van. Om te ontsnappen uit zijn cell met zachte muren, zul je bondgenoten moeten kiezen die je helpen in je ontsnapping. Zelfs als deze personen je geen glimlach op je gezicht bezorgen. Hoe ver ben je bereid te gaan voor gerechtigheid? Of voor wraak?

batman telltale

Gemaakt om uit te laten zien als een levend stripboek, Telltale’s visie van Batman zit vol met een award-winning cast. Zoals Troy Baker in de rol van Bruce Wayne, Travis Willingham als Harvey Dent, Erin Yvette als Vicki Vale, Enn Reitel als Alfred Pennyworth, Murphy Guyer als Lieutenant James Gordon, Richard McGonagle als Carmine Falcone, Jason Spisak als Oswald Cobblepot, Dave Fennoy als Lucius Fox, Anthony Ingruber als John Doe en Laura Bailey als Selina Kyle.

BATMAN – The Telltale Series Episode 4: ‘Guardian of Gotham’ zal wereldwijd verkrijgbaar zijn vanaf 22 november 2016.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek