Battle For Azeroth verschijnt op 14 augustus

Battle for Azeroth

World of Warcraft’s volgende uitbreiding verschijnt later dit jaar. Afgelopen maanden zijn er steeds meer details omtrent WoW’s nieuwste uitbreiding vrijgegeven. Vandaag laat Blizzard weten dat de uitbreiding op 14 augustus zal verschijnen.

Het is al enige tijd mogelijk om de uitbreiding vooraf te bestellen via Battle.net. Indien je hebt gekozen om dit te doen speel je al enkele Allied Races vrij. Eén van de nieuwe toevoegingen in Battle For Azeroth. De uitbreiding voegt daarnaast ook nieuwe continenten toe, Warfronts en zal de levelcap verhogen naar 120. Indien je de uitbreiding koopt zal je gratis een 110 boost krijgen om direct in het heetst van de strijd te springen.

Daarnaast heeft Blizzard naast de standaard editie en de Digital Deluxe editie een Collector’s Edition aangekondigd. Deze zal ter zijde tijd verschijnen en biedt alles wat de Digital Deluxe Edition bevat plus nog wat extra’s.

De Collector’s Edition bevat een dubbelzijdige novelle. Door aan één kant te beginnen met lezen, lees je het verhaal van de Alliance en hoe ze Battle For Azeroth zijn begonnen, lees je het boek andersom dan lees je het verhaal van de Horde. Verder bevat deze editie een digitale soundtrack album met alle nummers uit de nieuwe uitbreiding en een verzamelmunt.

BFA CE

Battle For Azeroth zal vanaf 14 augustus 2018 speelbaar zijn en voegt een hoop nieuwe content toe aan World of Warcraft. Ben jij al aan de slag gegaan met de Allied races, of wacht je even tot de uitbreiding verschenen is? Wat doe jij tot die tijd om je te vermaken in Legion?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek