Battle of Jakku nu speelbaar voor pre-orders!

Wanneer je deze dagen door de stad loopt om je kerstinkopen te doen is je misschien al de overdaad aan Star Wars opgevallen. Je ontkomt er niet meer aan, in bijna iedere winkel zie je wel posters, figuren of lightsabers hangen en het internet kan niet wachten tot ze in december naar de bios kunnen om de film te zien.

Helaas zullen we nog even moeten wachten maar gelukkig is er als goedmaker Star Wars Battlefront om ons bezig te houden. Om de hype voor de film nog meer op te bouwen lanceren EA en Dice vandaag de Battle of Jakku map voor mensen die de game van tevoren besteld hadden.

De Battle of Jakku map speelt zich af in de nasleep van het epische gevecht om Endor in Return of the Jedi en is een gedeeltelijke backstory waarom Jakku er zo gehavend uit zal zien in de nieuwe film.

Gelukkig hebben we bij iTG de map al eerder kunnen uitproberen en voor spelers die al uren in de game hebben zitten kunnen we met zekerheid zeggen dat de map zeker niet zal teleurstellen. Grafisch is de map echt een spektakel met het enorme gestalte van een neergestorte Super Star Destroyer in de achtergrond wanneer de twee teams elkaar te lijf gaan.

Samen met de nieuwe map is er ook een nieuwe mode genaamd Turning Point. Hierbij zijn er punten op de map die overgenomen worden door de rebellen en is het aan de Empire spelers om ditmaal het defensief op zich te nemen. De punten kunnen wanneer ze overgenomen zijn door de rebellen niet meer terug genomen worden wat er voor zorgt dat de Empire kant de punten met alle man en macht moeten verdedigen.

Hopelijk kunnen jullie je amuseren met de nieuwe map en kunnen ook jullie niet meer wachten tot de nieuwe Star Wars film uit komt!

Bekijk hier de trailer van de Battle of Jakku map;

De map en de gamemode zijn vanaf 1 december speelbaar voor mensen die Star Wars Battlefront gepreordered hebben. Op 8 december is de map voor iedereen speelbaar!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek