Battleborn Open Beta vanaf 8 april

Battleborn Open Beta

Duik in de wereld van Battleborn om ervoor te zorgen dat de allerlaatste ster die bestaat intact te houden. Doe dit in een vol met actie gepropte story mode of in een 5 tegen 5 multiplayer match – en dit kan al vanaf april, want dan gaat de Open Beta van start!

Tijdens het spelen van de Open Beta mag je al een beetje proeven van wat de hele game te bieden heeft. Tijdens de Beta zal je jouw character ook gaan uitbreiden zoals je dat in het volledige spel ook tegen gaat komen, zodat je al een beetje kunt wennen aan het systeem.

De Open Beta zal 25 verschillende heroes bevatten welke elk hun eigen krachten, looks, play styles en personaliteiten hebben. Door de Open beta te spelen zul je nieuwe heroes, skins, Helix mutations en meer vrij spelen.

Wanneer mag ik spelen?

De Open Beta zal beschikbaar zijn op alle platformen, maar zal als eerst van start gaan op de Playstation 4 vanaf 8 april. De Xbox One en PC spelers zullen moeten wachten tot 13 april. Dan kunnen zij ook aan de slag met de Open Beta. Maak er deze dagen maar optimaal gebruik van, want op 18 april sluit de Beta namelijk weer.

Als beloning zullen alle Playstation 4 spelers die Battleborn aanschaffen en mee hebben gedaan aan de Open Beta, DLC pack 1 en Alani gratis ontvangen bij de release van de game. Daarnaast zullen PS4 spelers ook toegang hebben tot de hero, Toby, tijdens de Open Beta.

Dit zal de Battleborn’s Beta van jouw geheugen wegsnoepen:

  • PS4: 8.5GB
  • PC: 12GB
  • Xbox One: 11GB

De Open Beta zal wereldwijd te pre-loaden zijn vanaf 6 april, zodat je op 8 april of 13 april direct in de actie kunt duiken.

Playstation Plus is niet nodig om deel te nemen aan deze Open Beta terwijl Xbox One spelers daarentegen Xbox Live Gold nodig hebben voor alle Story missions en Competitive matches. Xbox Live Silver members kunnen wel private matches voor zowel de Story als de Competitive, maar geen publieke games spelen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek