Schiet op! Battlefield 1 Beta eindigt op 8 september

Battlefield 1 Open Beta

Het is misschien korter dan dat velen (waaronder ik) zouden willen, maar de Open Beta van Battlefield is alweer bijna afgelopen. Nog tot donderdag 8 september kan de Beta gespeeld worden en heb je de tijd om je Beta icoontje te halen.

De Beta is al een poosje aan de gang. Dit ging zoals verwacht niet zonder de nodige problemen. DDoS aanvallen en instabiele servers zijn enkele voorbeelden van de mankementen die de afgelopen dagen zijn opgetreden. Gelukkig loopt het spel voor de meeste wel soepel en lijkt het er tot nu toe op dat we een soepelere launch mogen verwachten dan in het verleden is gebeurt bij Battlefield 4. Dat kan ook eigenlijk niet veel slechter.

Afgelopen avond heeft EA aangekondigd bezig te zijn met launch stress tests om er voor te zorgen dat de servers de hoeveelheid mensen aankunnen die proberen om online te komen zodra Battlefield 1 uit komt op 21 oktober. Of de servers de druk aan gaan kunnen valt nog te zien. Bij de meeste grote titels mag je tegenwoordig verwachten dat de eerste 24 tot 48 uur (soms meer, soms minder) er problemen ontstaan met betrekking tot inloggen en verbinding maken met de game servers.

Wij hebben in ieder geval veel lol gehad met de Beta tot nu toe, wij hopen dat jullie er ook veel plezier van hebben gehad en alvast een goede strategie hebben bedacht voor wanneer de game uit komt.

Heb je de Beta nog niet gespeel? Installeer hem dan snel om alvast iets van de nieuwe Battlefield game in de eerste wereldoorlog te proeven. Geen zorgen, de download is kleiner dan 10GB en is binnen no-time geïnstalleerd.

Battlefield 1 verschijnt 21 oktober (eerder voor EA-Acces leden) exclusief voor de Playstation 4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek