Battlefield 1 brengt Apocalypse DLC in februari uit

BF1 Apocalypse

Onlangs werd de map Prise de Tahure gratis voor alle Battlefield 1 spelers, maar over een paar weken mogen spelers aan de slag met de nieuwste DLC van Battlefield 1. Deze DLC zal vijf nieuwe maps met zich meebrengen.

Premium spelers mogen in februari als eerste aan de slag met de vierde uitbreiding voor de Eerste Wereldoorlog shooter van EA. Zoals we gewend zijn van DLC’s in de Battlefield franchise gaat het om complete nieuwe maps die worden toegevoegd aan de playlist. Enkele van deze maps zijn gebaseerd op beroemde, of beruchte, slagvelden uit de Eerste Wereldoorlog. Zo zijn “bloody, muddy hell of Passchendaele en de Austro-Italian clash of Caporetto” inbegrepen in de Apocalypse uitbreiding. EA beschreef een ander slagveld in een nieuwe map als volgt:

“The scenic wheat fields by River Somme transform into a nightmare after devastating artillery barrages.”

Twee nieuwe maps die worden toevoegt zijn speciaal ontworpen voor de nieuwe game mode Air Assault. Specifieke details werden echter niet bekend gemaakt, maar London Calling en Razor’s Edge zijn uitsluitend speelbaar in deze nieuwe game mode.

Overige toevoegingen

De nieuwe maps zijn niet het enige wat word toegevoegd aan de game. Er worden tevens een aantal nieuwe elementen toegevoegd. Dit zijn onder anderen nieuwe voertuigen, wapens, gadgets, ranks, service assignments, specializations en dog tags. Voordat het zo ver is kunnen Premium spelers aan het einde van deze maand aan de slag met de North Sea campaign. Dit is het laatste onderdeel van de Turning Tide DLC. Hiervoor introduceert EA twee nieuwe maps: Zeebrugge en Heligoland Bight.

Sta jij al klaar om aan de slag te gaan met de nieuwe DLC van EA’s WW1 shooter, of ben je nog druk in de weer met Prise of Tahure? Laat een berichtje achter in de reacties!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek