Battlefield 1 dev maakt details over gratis DLC map bekend

Dice heeft enkele details over de Battlefield 1 Giant’s Shadow map losgelaten. De map zal in december voor alle spelers uitkomen. Giant’s Shadow zal de speler midden in de Battle of the Selle in 1918 zetten. Een reusachtig vliegtuig crashte hier en werpt nu een schaduw over het slagveld. Deze map zal, net als de Sinai Desert van de Battlefield 1 beta, de gepantserde trein bevatten.

De Britse troepen hebben door de Hindenburg lijn gebroken en zijn nu op weg naar een belangrijk centrum van het treinverkeer aldus een descriptie. Op dit slagveld zal een epische strijd met infantry en tanks plaatsvinden. Zowel het open veld als de river banks langs de Cateu-Wassigny railway zullen toegankelijk zijn. Net als de Sinai Desert map van de Battlefield 1 beta zal de bepantserde trein hier zijn rondje maken. De trein draagt een aantal dodelijke wapens en kan, indien goed gebruikt, de gehele gang van het gevecht omdraaien.

Battlefield 1 gratis map

Naast de hierboven getoonde teaser art werden geen beelden losgelaten. Naast de in-disc map en de gratis map zal DICE nog meer arenas aan Battlefield toevoegen doormiddel van verschillende DLC packs. De eerste, They Shall Not Pass, verschijnt in maart 2017. DICE zal in totaal vier verschillende expansion packs uitbrengen. Deze zullen 16 nieuwe multiplayer maps aan de game toevoegen. Naast de Giant’s Shadow map zijn er nog enkele andere Battlefield 1 maps aangekondigd namelijk:

  • The St. Quentin Scar
  • Sinai Desert
  • Amiens
  • Monte Grappa
  • Empire’s Edge
  • Giant’s Shadow (verschijnt in December)

De Battlefield 1 Beta eindigde vorige week. Een record brekend 13.2 miljoen spelers deden mee aan de beta. Een mijlpaal. De vorige recordhouder was, met meer dan negen miljoen spelers, Star Wars Battlefront van EA. EA liet nog wat andere leuke infographics los waarin bekend werd dat er zo’n 62.2 miljoen horseback kills zijn gemaakt. 13.8 miljoen mensen werden overreden en assault was de populairste class. De volledige Battlefield 1 game verschijnt op 21 october voor zowel Playstation 4 als Xbox One en PC.

 

 

 

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek