Battlefield 1 DLC map binnenkort gratis te spelen

Developer DICE heeft aangekondigd dat één van de DLC maps voor Battlefield 1 binnenkort gratis te spelen zal zijn! Spelers kunnen vanaf begin november genieten van Nivelle Nights, gratis en voor niks.

Een specifieke datum is er nog niet, maar wij gokken dat dit ergens volgende week zal zijn. De map zal gratis worden voor alle spelers op de PS4, Xbox One en de PC. Alsof dat nog niet genoeg is zal ook nog ergens in november iets nieuws starten: De nieuwe Operations Campaigns. De eerste, Eastern Storm, komt al vrij snel. Daarna zullen er nog twee volgen.

Er is ook een nieuwe DLC onderweg. Turning Tides zal ergens in december 2017 nog uit gaan komen. De expansion brengt twee nieuwe maps (Cape Helles en Achi Baba), twee voertuigen (L-Class Destroyer en Airship), een nieuwe Elite (The Infilitrator), een nieuwe Operation (Gallipoli) en nieuwe specialisaties, opdrachten en andere unlocks. Een maand daarna komen er weer twee nieuwe maps (Haligoland Bight en Zeebrugge) en een nieuwe faction: The British Royal Marines.

Na Turning Tides is er nog maar één expansion te gaan. Apocalypse komt ergens begin 2018 nog! Wat vind jij van de vloeiende stroom aan content? Laat het ons weten!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek