Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  2 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  3 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  5 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  5 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Battlefield 1: Eerste ‘They Shall Not Pass’ DLC afbeeldingen

DLC They Shall Not Pass Battlefield 1

Afgelopen week was er al een kleine tease naar de nieuwe Battlefield 1 expansion: They Shall Not Pass. Electronic Arts heeft nu eindelijk gesproken over het slagveld waarop deze DLC gebaseerd zal zijn, hier horen natuurlijk ook afbeeldingen bij!

In een blogpost heeft EA iets gedeeld wat onder de categorie ”concept exploration images” valt. Dit zijn concept afbeeldingen van de They Shall Not Pass DLC. Alleen laten deze beelden niet de final maps zien, maar een artwork gebaseerd erop. Dit zal natuurlijk dus ook niet in de in-game engine kwaliteit zijn. Bekijk ze hier beneden!

 

De afbeeldingen laten dus de visie van DICE zien op deze update. De DLC is gebaseerd op de Battle of Verdun in Frankrijk. Meer dan een miljoen (tank)kogels werden in dit gevecht afgevuurd tijdens de ‘opening’. Hierom zie je ook de vlammen in het bos en dergelijken. Een versie van Samogneux Village, verwoest door oorlog, zal de focus zijn in één van de maps. Dit terwijl een andere map zich af zal spelen in Fort Vaux.

Nog een andere map zal een slagveld zijn dat compleet verwoest is door artillerie met meer dan veertig miljoen kogels die werden afgevuurd. Op zijn minst één van de maps zal een ondergronds systeem hebben. DICE heeft nog niet een officieel aantal maps naar het publiek gebracht, in Battlefield 4 waren dit meestal 3-4 stuks.

They Shall Not Pass zal ook komen met nieuwe wapens, dog tags en meer. Mensen die de Premium Pass hebben zullen de expansions twee weken eerder kunnen spelen. Wat vind jij tot nog toe van de afbeeldingen en informatie? Laat het ons weten!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek