Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  5 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  6 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

Battlefield 1 fall update

Battlefield 1

De multiplayer servers van Battelfield 1 zullen er voor een uurtje uit liggen vandaag in verband met de fall update. De fall update is een flink grote update met veranderingen aan meerdere game modes, de gebruiksvriendelijkheid en wapen balans. De volledige patch notes zijn te lezen op het forum van Battlefield 1.

De patch notes van de fall update van Battlefield 1 staan online en het is een flinke lijst. De patch bevat veranderingen aan game modes, UI updates, wapen en gadget balans, aanpassingen van maps, bug fixes en nog veel meer. Met de fall update moet je als speler weer even vooruit kunnen en zal het speelplezier van Battlefield aanzienlijk verbeterd worden.

Game modes

De eerst genoemde veranderingen in de patch notes zijn aanpassingen aan de operations en conquest modes. De nieuwe mode operations had namelijk wat balans problemen. Het was voor het aanvallende team veel moeilijker om te kunnen winnen dan voor het verdedigende team. Om deze reden krijgt het aanvallende team nu meerdere boosts, die het makkelijker maken om terrein te winnen. Ook de conquest mode krijgt een aantal aanpassingen. Het wordt in de conquest mode gemakkelijker om de vlag in een dorpje te kunnen veroveren en elk team krijgt de beschikking over een gepantserde auto, die het voor het verliezende team wat makkelijker maakt om terug te komen.

Gameplay

De fall update bevat ook veranderingen die de gameplay ten goede moeten doen. Deze veranderingen bestaan uit bug fixes en het beter balanceren van de game. Dit betekent dat enkele wapens, voertuigen en gadgets aangepast zullen worden. Een voorbeeld is dat light machine guns wat sterker gemaakt zijn, omdat het DICE opviel dat ze minder aantrekkelijk gevonden werden dan andere wapen classes.

Naast de gameplay updates en de veranderingen aan de game modes bestaat de fall update nog uit wat verbeteringen van de UI en de maps.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek