Battlefield 1: Features die naar rented servers kunnen komen

Battlefield 1 Rented Servers

Battlefield 1 developer DICE heeft een aantal features uitgelijnd die waarschijnlijk naar de rented servers van de game zullen gaan komen. Of ze allemaal doorkomen is nog niet honderd procent zeker, maar de meeste klinken al welbekend.

Beginnende met een Kick/Ban tab die een lijst van spelers in de server laat zien. Vanaf hier uit kan je kiezen om ze tijdelijk te kicken of een permanente ban van de server te geven. Zodra de gekozen speler een ban heeft kan je vanuit de ”ban lijst” deze weer opheffen indien nodig. Laten we hopen dat de rented servers net zoveel gebruikt zullen worden als Battlefield 4 in zijn prime. Een levendige community maakt het spelen natuurlijk een stuk leuker, lees verder voor meer features.

Battlefield 1 Rented Servers

Een VIP lijst zal ook hoogstwaarschijnlijk onder de features gaan vallen. De lijst laat spelers met bepaalde prioriteiten zien, zoals met een queue om de map in de komen. DICE is zo nog aan een aantal features aan het denken zoals een password-protected server of servers die geen experience of vooruitgang aan je account geven. Bekijk hier beneden een samenvatting van de features die tot nog toe op de lijst staan:

Squad Leader Spawn Only

  • A popular setting from previous titles. We are looking to add this in a future update so server admins can set this on their server.

Behemoth On/Off toggle

  • A new setting for admins where they can turn off the Behemoth from spawning on their servers.

Whole Magazine Reload

  • A setting from previous Hardcore versions. Admins will have access to turn it on or off on their servers.

DICE gaat ook de server browser opnieuw maken zodat de rented servers makkelijker te vinden zullen zijn. Wat vind jij van de ‘aankondigingen’ tot nog toe? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek