45 minuten lang Battlefield 1 multiplayer gameplay

Battlefield 1

Vlak na de EA Play persconferentie begon het Battlefield 1 Squads evenement tijdens het EA Play event. Hierin speelde verschillende bekende artieesten, acteurs, en Youtubers (voornamelijk Battlefield spelers) Battlefield 1, tegen elkaar. 

Zoals we gewend zijn van Battlefield speelt levolution een grote rol in de franchise en in Battlefield 1 neemt DICE het nog stapje verder. Alles kan kapot, en als je pech hebt crasht er zelfs een reusachtige zeppelin op je hoofd. Jou slagveld kan er na een half uur letterlijk verwoest uitzien.

Dit is allemaal getoond in de multiplayer gameplay tijdens EA Play. Er werden drie matches gespeeld, Conquest. De meest bekende Battlefield gamemode waarin je zoveel mogelijk punten moet veroveren. Soort van grootschalige domination.

Battlefield 1 maakt gebruik van dynamisch weer. Je kan dus beginnen met zonneschijn, regen, storm, mist.. Maar het kan ook midden in de game opeens omslaan. Je weet dus nooit wat je te wachten staat.

Zoals we gewend zijn van Battlefield bevat het alle wapens en gadgets uit de voorgaande games, maar dan aangepast aan de stijl van de eerste wereldoorlog. Sniper Rifles, Semi-automatic guns, submachine guns, pistols, LMG’s, en gadgets als: trip-mines, revive-syringe, ammo bags, signal flare, anti-tank grenade, rocket-guns, medpacks, en anti vehicle sniper rifle rounds.

Wil je het allemaal zelf even in actie zien? Dat kan, bekijk hier maar liefst drie kwartier lang multiplayer gameplay!

Battlefield 1 verschijn 21 oktober voor zowel de Playstation 4 als de Xbox One en PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek