Battlefield 1: Informatie over alle vier de expansions vrijgekomen

Battlefield 1 DLC EA DICE

Electronic Arts en DICE hebben een aantal details over alle vier de Battlefield 1 expansions naar het publiek gebracht. Alle uitbreidingen zijn apart te koop of via de vijftig euro kostende Premium Pass. Bekijk hier de inforamtie die vrij is gekomen. 

De They Shall Not Pass expansion zal de eerste zijn van de vier. Deze toevoeging zal het Franse leger introduceren, samen met een nieuwe Behemoth, de Char 2C Tank. Ook komen er vier nieuwe maps en krijgt elke class een nieuwe wapen, lees hier meer daarover.

Battlefield 1 Expansions DICE EA

“Name of the Tsar,” is de naam van de tweede expansion. Deze zal het Russische leger introduceren. Één van de leukere aspecten aan deze expansion is de sneeuw maps. Verder is over deze expansion nog niet veel bekend.

Battlefield 1 DLC EA DICE

“Turning Tides” zal de focus leggen op naval warfare. Dat houdt in: veel boten, vliegtuigen, een dam en meer! Een nieuwe airship zal met deze expansion meekomen, net als nieuwe wapens en maps zoals de Zeebrugge raid en Gallipoli.

Battlefield 1 DLC EA DICE

De vierde en laatste uitbreiding zal ”Apocalypse” heten. Deze zal de veldslagen der veldslagen in het spel gaan brengen. De soldaten springen dieper in de hel die een oorlog is. Nieuwe wapens, game modes, maps en veel meer!

Helaas is er verder nog vrij weinig bekend over de expansion, maar het is een begin! De concept art ziet er geweldig uit en er komen snow maps, HALLO! Kijk jij al uit naar de expansions voor Battlefield 1? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek