Battlefield 1 missie Storm of Steel, 12 minuten aan singleplayer video

battlefield 1

Een leger aan fans zitten ongeduldig te wachten op de release van Battlefield 1 op 18 of 21 oktober. Zodat we ons vol op de single en multiplayer kunnen werpen. Na veel multiplayer informatie en videomateriaal komt rustig aan steeds meer singleplayer informatie binnen. De video hieronder bevat beelden uit de missie Storm of Steel.

De Battlefield 1 singleplayer zal dit keer geen wereld reizende soldaat bevatten. In plaats daarvan zullen er 5 verschillende verhalen zijn met meerdere personages over verschillende scenarios in wereld oorlog 1. Alle vijf de verhalen kun je in je eigen volgorde spelen, switchen tussen missies zoals je wilt of opnieuw spelen op een andere moeilijkheidsgraad.

De verhaallijnen zullen o.a. de aandacht leggen op de tank, luchtvaart en een over twee Italianen in de bergen. De verhalen zijn niet 100% naar waarheid verteld, maar wel geïnspireerd op historische momenten.

Battlefield 1 zal te koop zijn vanaf 21 oktober. Heb je de early enlister edition op pre-order, dan kun je zelfs op 18 oktober aan de slag. Ga jij hem direct bij de launch halen?

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek