Battlefield 1: Nieuwe DLC Map, Behemoth, wapens en meer

Battlefield 1 DLC They Shall Not Pass

Over de afgelopen paar dagen heen is er van een aantal YouTubers een boel footage en informatie vrijgegeven en verbeeld over de nieuwe DLC van Battlefield 1. They Shall Not Pass zal een boel nieuwe dingen brengen!

Doordat een groot deel van deze DLC al te spelen is via de Community Test Environment server, zijn er ook een hoop beelden beschikbaar. De video’s laten één van de vier nieuwe maps zien genaamd Fort De Vaux. Buiten dat is de nieuwe Behemoth ook te zien, de Char 2C Tank zal een boel chaos veroorzaken. Deze tank is gebaseerd op een daadwerkelijke Franse tank uit de Eerste Wereldoorlog. Ook wordt er een nieuw wapen verbeeld genaamd de Lebel (bolt action rifle). Dit wapen werkt goed op medium range. Bekijk wat gameplay video’s hier beneden:

They Shall Not Pass introduceert dus het Franse leger in deze grootse game. Er komen nog drie andere maps uiteindelijk mee met de DLC: Verdun Heights, Soissons, and Rupture. Er komt de nieuwe Frontlines game mode, dit wordt beschreven als een mix tussen Conquest en Rush.

Er is nog geen officiële release date bekend voor de DLC maar er word gespeculeerd dat dit ergens tegen het einde van maart zal zijn. Mensen die de DLC willen kunnen deze los kopen of kunnen de Premium Pass halen voor vijftig euro. Mensen met een Premium Pass krijgen twee weken eerder toegang tot de DLC. Eerder deze maand kwam ook nog de grote Winter Update die een hoop dingen veranderde en ook een hogere level cap voor classes aanbood.

Heb jij al zin in de nieuwe DLC voor Battlefield 1?? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Zodra er meer informatie komt over de release omtrent de DLC kunnen jullie dit natuurlijk bij ons lezen!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek