Battlefield 1 nieuwe gameplay trailer

battlefield 1

DICE heeft gisteren een nieuwe trailer online gezet waarin we een betere kijk krijgen op de gameplay van Battlefield 1. We werpen een blik op het tijdperk ”Eerste Wereldoorlog” en we krijgen voertuigen te zien!

De Battlfield-serie staat erom bekend zich te focussen op gevechten die gevoerd worden vanuit voertuigen. Battlefield 1 zal hierdoor ook speciale classes krijgen die de nadruk leggen op het besturen van voertuigen. Zo zal de game een piloten class en een class voor tankbestuurders bevatten.

In de behind-the-scenes video, die sinds gisteren online staat, krijgen we een aantal nieuwe voertuigen te zien. Een van de voertuigen is de supersterke rolling behemoth. De naam geeft al aan dat dit voertuig echt bruut is! Multiplayer producer Andreas Morell doet er nog een schepje bovenop, en zegt:

“We want it to be a big, physical, brutal beast that essentially dominates the battlefield, and you should be scared of it.”

Bekijk de trailer hier beneden!

Gevechtsvliegtuigen

Naast rijdende voertuigen kan je ook je vijand afmaken vanuit een gevechtsvliegtuig. Deze zullen geheel in Eerste Wereldoorlog-stijl te bespelen zijn. De ontwerpen zijn dan ook gebaseerd op vliegtuigen die toentertijd gebruikt werden. Zo zijn de standaard gevechtsvliegtuigen, twin-seaters en de heavy bombers bevestigd voor in de final release van de game. In de trailer zie je developers van de game onderzoek doen naar de originele gevechtsvliegtuigen, zodat ze zo realistisch mogelijk in de game verwerkt kunnen worden.

Battlefield 1 verschijnt op 21 oktober op PS4, PC en Xbox One. Xbox One-spelers kunnen de game echter al vanaf 13 oktober via EA Access spelen. Wat vind jij van de voertuigen? En ben je ook zo gehyped voor de game? Laat het weten in de reacties!

 

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek