Battlefield 1: Officiële single player trailer

Battlefield 1 Single Player Trailer

Eindelijk is hij er dan! Battlefield 1 was al een grote hype vanwege de multiplayer, de beta was één van de meest gespeelde beta tests ooit. Nu is het tijd voor de adembenemende single player trailer. Je kunt de twee-minuten lange trailer hier boven bekijken.

Deze trailer laat het beste van Battlefield zien: Actie, avontuur, totale chaos en destructie en een sterk verhaal! In Battlefield 1 beleef je een serie zogenaamde oorlogsverhalen. Dit zijn persoonlijke verhalen over verschillende helden met unieke achtergronden en vaardigheden. De personages mogen dan in oorlog zijn maar de verhalen zijn persoonlijker dan dat wij als spelers gewend zijn van een FPS. De eerste wereldoorlog was één van de meest diverse oorlogen ooit en dit laat de trailer goed zien. Je ziet veel verschillende gebieden, landen, rassen en meer.

Of je nu een Arabische rebel bent, of een Brit, Battlefield 1 laat je alles meemaken. De game zal 21 oktober verschijnen voor op de Playstation 4, Xbox One en de PC. Ga jij hem halen?

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek