Battlefield 1 Beta: geen PS Plus nodig, wel Xbox Live Gold

Battlefield 1 Open Beta

De Early Acces e-mails voor de Battlefield 1 Insiders beginnen langzaam maar zeker binnen te rollen in jullie postvakken. De beta begint dus ook vandaag al voor Insiders, andere mensen moeten tot morgen wachten

Een post van de Officiële Battlefield Twitter laat weten dat PC en Playstation 4 spelers direct kunnen spelen. Playstation 4 spelers hebben geen Playstation Plus abonnement nodig om deze multiplayer beta te kunnen spelen. Alhoewel… Xbox spelers die geen Xbox Live Gold hebben, hebben dus wel een probleem. Die kunnen namelijk niet spelen zonder een Live Gold abbonement.

Battlefield 1 Open Beta

Developer DICE heeft nog niet laten weten wanneer de beta precies afgelopen zal zijn. Degenen die de Insider mails hebben gekregen kunnen dus nu al beginnen met spelen. Langzaam maar zeker zie ook ik mijn download balkje voller en voller worden! Voor de mensen die nog niet zeker weten wat de open beta precies in zal houden:

Er zijn twee game modes: Conquest (64 spelers) en Rush (24 spelers). De beta heeft maar één map genaamd Sinai Desert. Dit is een woestijnachtige map met paarden, vliegtuigen en een gepantserde trein die door de woestijn rijdt. Of de beta nog meer maps zal krijgen is nog maar de vraag. Bekijk hier beneden hoe deze Sinai Desert eruit ziet:

Ga jij de Battlefield 1 open beta helemaal kapot spelen? Of ben je meer hyped geweest voor de nieuwe World of Warcraft: Legion expansion? Laat ons weten wat jij vind in de comments hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek