Battlefield 1 Premium Members krijgen een nacht map

Battlefield 1 DLC Nivelle Nights

Electronic Arts heeft een nieuwe bonus aangekondigd voor Premium Members. Alle members krijgen een gratis map, Nivelle Nights, in juni.

Deze nieuwe map speelt zich af in Chemin de Dames in 1917, Frankrijk. Franse en Duitse soldaten vechten voor het behouden van hun territorium. De map focust zich op trench warfare met veel loopgraven en natuurlijk is er nog het leuke feitje dat de map zich in de latere uurtjes afspeelt.

Je kan al een beetje van de map zien in de JackFrags video hier boven. Er is nog niet bekend gemaakt of deze map ooit voor normale spelers gratis word gemaakt. Binnenkort kunnen wij in Battlefield genieten van de sneeuw maps in het mooie oosten van Europa, Rusland. De concept art werd natuurlijk al een tijdje geleden bekend gemaakt, meer hierover kan je hier lezen!

Heb jij de They Shall Not Pass DLC al kapot gespeeld en kan je niet wachten op de nieuwe premium map? Of heb je juist helemaal niks met night maps? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wanneer de tweede DLC, Name of the Tsar, precies komt is nog niet bekend. Zodra de informatie vrij komt, kan je die hier bekijken, bij ons!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek