Battlefield 1: PS4 Pro vs PS4

Battlefield 1 PS4 Pro 4K

De video op YouTube van DigitalFoundry laat een aantal grote verschillen in performance zien tussen de PS4 en PS4 Pro versie van Battlefield 1. De versie op de PS4 Pro loopt soepeler en draait met hogere FPS. De vraag is nu of dit performance verschil invloed gaat hebben op de competitie tussen PS4 Pro en PS4-spelers.

In de video is te zien dat er een groot verschil zit in performance tussen Battlefield 1 op de PS4 Pro en de PS4. Dit verschil in performance kan grote effecten hebben op de competitie binnen het spel. Battlefield is een snel spel en reactievermogen kan van groot belang zijn binnen een shooter. Het zou natuurlijk oneerlijk zijn als spelers die de PS4 Pro aangeschaft hebben hierdoor een voordeel hebben ten opzichte van PS4-spelers.  EA heeft echter nog geen uitspraak gedaan over het verschil tussen de PS4 Pro en de PS4 versie. We kunnen verwachten dat EA zal proberen om een goede balans te creëren tussen beide versies en dat het aanschaffen van de PS4 Pro geen voordeel op zal leveren ten opzichte van de PS4 versie.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek