Battlefield 1 ”They Shall Not Pass” vandaag voor iedereen beschikbaar

Battlefield 1 Electronic Arts

Twee weken terug begon het voor de season pass houders, maar nu is het dan eindelijk tijd: They Shall Not Pass, de allereerste DLC voor Battlefield 1 is volledig beschikbaar voor iedereen die hem koopt. 

De DLC, of expansion zal het Franse leger introduceren en zal komen met vier nieuwe maps, zes nieuwe main weapons, een nieuwe elite class en nog veel en veel meer. De expansion is beschikbaar via de vijftig euro kostende season pass. Ook kan je de DLC nu los kopen voor vijftien euro, Heb jij Origin Acces? Dan heb je nog eens 10% korting. Bekijk nog even een trailer hier beneden.

Buiten de wapens en de maps zal er ook een nieuwe Behemoth Tank en een nieuwe mode komen. Deze mode heet Frontlines en zal een mix vormen tussen andere Battlefield game modes als conquest en rush. They Shall Not Pass is de eerste van vier expansions die onder andere nog het Russische leger en meer zullen introduceren.

Dit was even een snelle reminder dus, ga jij de DLC spelen of speel je hem al? Laat ons weten wat jij vind in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek