Battlefield 1 They Shall Not Pass en free trial aangekondigd

bf1 they shall not pass

Eindelijk is de datum bekend. Battlefield 1 They Shall Not Pass komt uit op 14 maart voor season pass houders. Heb je geen season pass dan zul je 2 weken extra moeten wachten. Voor losse aankoop zul je tot 28 maart geduld moeten hebben.

Nog heel even en we kunnen met het franse leger aan de slag. We krijgen een nieuwe spelmodus: frontline en 2 nieuwe operations. 4 maps: Verdun Heights, Fort de Vaux, Soissons en Rupture. Buiten dat ook nog wat nieuwe wapens: Ribeyrolles 1918, RSC 1917, Lebel Model 1886, Chauchat, Sjögren Inertial, MLE 1903 Extended en nog een paar handwapens. Een nieuwe trench raider eliteklasse en een nieuwe behemoth: de Char 2c tank. Niet te vergeten ook nog een nieuwe tank en fieldgun. Ik word er in ieder geval happy van.

bekijk de officiële nieuwe cinematic trailer:

EA komt ook nog met een free trial die vanaf vandaag t/m zondag te spelen is voor Xbox One en PC. Helaas niet voor onze PS4 gamers.

Xbox One gamers kunnen zonder restricties de single en multiplayer spelen. Wel is er een Xbox Live gold membership vereist. alle voortgang die behaald word kun je meenemen wanneer je de game koopt.

PC gamers hebben daarentegen wel restricties op de trial via Origin. Zo krijgen de PC gamers maar 1 single player hoofdstuk en kunnen ze in multiplayer maar 2 maps spelen. Daarbij komt ook nog dat de PC trial een restrictie van 10 uur spelen heeft. Ook voor de Pc geld dat alle voortgang die behaald is meegenomen kan worden wanneer je de game koopt.

Ga jij de DLC kopen of heb je een season pass? Kun jij ook niet wachten voordat je met het franse leger aan de slag kunt? Laat het ons hieronder weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek