Battlefield 1 They Shall Not Pass is nu gratis

Battlefield 1 DLC They Shall Not Pass

Battlefield 1 spelers die nog geen season pass of premium account hebben zullen opgelucht zijn met een specifiek nieuwtje; They Shall Not Pass is vanaf nu gratis te downloaden en spelen! Wees er snel bij..

Want jullie hebben maar een week om de gratis DLC op te pikken! They Shall Not Pass was de eerste Battlefield 1 expansion die je als standalone kon kopen, deze zat ook inbegrepen bij de Premium Pass.  Speel als één van de meest furieuze legers uit de Eerste Wereldoorlog. Verga jezelf in een vuurgevecht rondom de Furnace of Verdun, ga ondergronds in Fort de Vaux waar barbaarse gevechten zich voordoen en waar de gasgranaten je om de oren vliegen. Buiten dat zijn er nieuwe wapens, wagens, tanks, behemoths en ga zo maar door!

Wat krijg je?

* The hardened and fearless French Army
* 4 new multiplayer maps on the Western front
* 2 epic Operations: The Devil’s Anvil and Beyond the Marne
* The new game mode Frontlines
* 6 unlockable primary weapons
* The Char 2C Behemoth tank and the St Chamond assault tank
* The Trench Raider Elite class and more

PS4 en XBox spelers kunnen de DLC nu direct vanuit hun store downloaden. Ook Origin spelers kunnen langzaam beginnen met het vullen van hun harde schijven. Mensen die vandaag nog inloggen krijgen 10 gratis battlepacks gevuld met skins!

Wat vind jij van deze verandering? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek