Battlefield 1 Giant’s Shadow trailer onthult nieuw wapen.

Battlefield 1

Met een enorm neergestort luchtschip dat zijn schaduw over het strijdveld werpt, zorgt Giant’s Shadow voor zware gevechten in de open ruimtes en rivieroevers langs de spoorlijn tussen Cateau en Wassigny.

Zoals beloofd door EA voor de release van Battlefield 1 komt de gratis DLC Giant’s Shadow uit op 20 december. Gamers met een premium Pass hebben 1 week eerder toegang tot deze DLC en mogen vanaf 13 december los op de nieuwe map. Met deze 10 maps is de basis compleet en Dice zal meer maps uitgeven in verschillende DLC packs. De eerste van deze, They Shall Not Pass, komt uit in maart 2017. Dice gaat 4 DLC packs uitgeven die in totaal 16 nieuwe maps toevoegen aan de game. Alle DLC zal voor Premium Pass houders gratis te downloaden zijn. De Premium Pass is aan te schaffen voor €50,-

EA beschreef het eerder als een map die zich afspeelt tijdens the Battle of the Selle in Frankrijk. De Behemoth in Giant’s Shadow is de bepantserde trein. Gamers zullen zeker toegang hebben tot paarden, vliegtuigen en tanks. Met de naam Giant’s shadow refereren de makers naar de gecrashte zeppelin die in de video te zien is.

Het nieuwe wapen

Aan het einde van de trailer is het nieuwe wapen goed te zien. Een Grenade Crossbow. Een krachtige uitbreiding voor het arsenaal van de Support-klasse. Dit wapen kan geruisloos twee Fragmentatie- of  High Explosive granaten afvuren.

battlefield 1

 

Nieuwe officiële custom game

Official Custom Games is een manier om nieuwe variaties op de multiplayer mode van Battlefield 1 te ervaren. In een aangepast game worden diverse spelinstellingen gewijzigd om unieke uitdagingen te creëren. Er is nu een nieuwe custom game te spelen online, Line of Sight. Line of Sight is een Rush variant waar je alleen de Medic en scout kunt kiezen op de map Suez Canal. Er zijn geen land- of luchtvoertuigen en met dubbele kogelschade zijn de Scouts dodelijker dan ooit.

Je vindt Line of Sight onder “Custom Games” in het menu Multiplayer. Happy hunting.

 

 

 

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek