Alle Battlefield 4 expansion gratis voor Xbox en Playstation

battlefield 4

Je leest het goed! Elke grote expansion die uit kwam voor Battlefield 4 de afgelopen jaren is nu gratis te downloaden voor op jouw Playstation 4,3 of Xbox One en 360. Helaas staat de PC hier tot nog toe niet bij, maar wie weet volgt die ook nog!

Deze actie is onderdeel van de ”Road to Battlefield 1” campagne. Over de afgelopen maanden heen hebben EA en DICE losse expansion gratis gemaakt voor Battlefield 4 en Hardline. Maar nu lijkt het erop dat ze voor deel 4 alsnog allemaal gratis zijn! Het gaat zich dan om de volgende uitbreidingen:

  • China Rising
  • Second Assault
  • Naval Strike
  • Dragon’s Teeth
  • Final Stand

Dit niet te verwarren met de Premium versie van de game! Je krijgt geen voorrang in wachtrijen of extra wapens zolang je geen Premium koopt. Xbox Live Gold of Playstation Plus is niet nodig om de expansions te downloaden, maar wel om ze te spelen. De Beta van Battlefield 1 is ondertussen alweer afgelopen en de volledige game komt steeds en steeds dichter bij!

Je kunt de expansions downloaden via je Xbox Live Marketplace of je Playstation Store, maar je kunt ze voor de Xbox ook alvast hier in de rij pleuren:

Xbox One:

Xbox 360:

Battlefield 1 komt 21 oktober uit voor de Xbox One, PS4 en PC. Ga jij hem halen na het spelen van de beta? Laat het ons weten!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek