Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  17 uur ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  7 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago

Advertentie

Battlefield 4: Gratis community-ontworpen map!

Aan iedereen die zich afvraagt waar DICE zoal mee bezig is de laatste tijd is hier het antwoord: samen met de community van Battlefield hebben zij een nieuwe map ontwikkeld welke geheel gratis te downloaden is voor jouw console naar keuze, of natuurlijk PC. De map die gisteren is uitgekomen als free DLC met de naam Operation Outbreak!

Het heeft zes maanden geduurd voordat deze map van begin tot eind werd opgebouwd door DICE met heel veel input van de community, de community had namelijk inspraak op bijna iedere vierkante centimeter van de map. Van het concept van de map, naar het ontwerp, het thema, belangrijke eigenschappen, must-haves en niet te vergeten de benaming van de map. Overal had jij als Battlefield speler inpraak op door actief mee te denken via de forums en uiteindelijk keuzes te maken via de polls die gehouden werden.

In de CTE (Community Test Environment) van Battlefield 4 konden spelers eerder deze map al uitproberen. Toen was de map alleen niet ingekleurd waardoor het leek alsof je op een andere planeet speelde waar geen rivieren van water stroomde maar rivieren van Mountain Dew. Het resultaat is uiteindelijk een dichtbegroeide jungle map geworden dat zich vooral erg focust op infantry combat. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als ik dit zo hoor moet ik direct denken aan Battlefield: Bad Company 2, wat overigens een vrij prettige gedachte is.

Voor het geval jullie je zouden afvragen: Wat had de map kunnen zijn in plaats van een jungle map? Bekijk hier de meest gestemde opties voor de nieuwe map:

Favoriete setting

 1. Jungle
 2. Woestijn
 3. Gebergte

Favoriete “point of interest”

 1. Waterval
 2. Oude ruïnes
 3. Spookstad

Naamvoorkeuren

 1. Operation Outbreak
 2. Harau Falls
 3. Ruins of Harau

Je kan deze map nu al downloaden en spelen, het kost je helemaal niets!

Deze gratis DLC is te downloaden voor alle Battlefield 4 spelers, beschikbaar voor de Playstation 3 en 4, Xbox 360 en One en PC.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek