Battlefield 4: Night Operations

Bf4 night

Het zal de meeste Battlefield spelers vast niet ontgaan zijn dat er sinds kort een nieuwe map is vrijgegeven met de naam Zavod: Graveyard Shift. Dit is namelijk de nacht versie van de map Zavod 311. Buiten het feit dat het nu pikkedonker is op deze map is verder niets veranderd aan de map, behalve natuurlijk een verandering in de speelstijl! 

Battlefield 4 is al een hele poos verkrijgbaar voor de PC en consoles, en zelfs na de release van Battlefield: Hardline, blijft Battlefield 4 nog steeds heel erg populair. Nu is er goed nieuws uitgekomen voor alle Battlefield 4 spelers. De DLC Night Operations, welke een nacht versie bevat van de map Zavod 311, is gratis te downloaden! Je hebt hier dus geen Premium voor nodig, en hoeft er ook niet los voor te betalen, helemaal gratis!

Zavod 311 donker

Aan de map zelf is niets veranderd, behalve dat er nergens zonlicht door heen komt, waardoor de hele map compleet bedekt is in de duisternis. Dit voegt een heel mooi effect toe, het ziet er namelijk heel erg vet uit wanneer er voertuigen langskomen. Wanneer er bijvoorbeeld een tank langskomt kan je heel even in de verte kijken of je vijanden ziet rennen in het licht dat uit de koplampen van de tank komt. Heb je je soms wel eens afgevraagd waarom je van de vreemde attachments krijgt zoals een night vision terwijl iedere map zich afspeelde in het daglicht? Dan kan je nu eindelijk gebruik maken van deze attachments. Je gaat ze nodig hebben ook, want je ziet echt bijna niets op plekken waar geen licht bij komt.

Zelf zie ik graag dat er in Battlefield 5 de optie komt om iedere map de weersomstandigheden en dag en nachtcyclus aan te passen zodat er verschillende speelstijlen gaan opduiken op één map!

Willen jullie deze map graag uit proberen? Dan heb ik goed nieuws! Één van de Battlefield servers binnen intheGame draait momenteel deze nacht versie van Zavod 311. Bekijk hier de servers van intheGame.

Battlefield 4: Night Operations is gratis te downloaden op de PC en Xbox, de PlayStation versie komt op 8 september beschikbaar.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek