Battlefield 5 Closed Alpha begint vandaag

Battlefield V airborne

Een aantal geluksvogels mogen vanaf vandaag aan de slag met Battlefield 5. EA heeft bekend gemaakt dat de gesloten Alpha vandaag begint voor een select aantal spelers. De Alpha zal alleen op PC speelbaar zijn indien je een uitnodiging hebt ontvangen van EA en DICE.

De bofkonten die aan de slag mogen met de Alpha kunnen twee game mode spelen. De klassieke Conquest mode zal beschikbaar zijn en een gedeelte van de Grand Operation Fall of Norway. Grand Operations zijn nieuwe story-driven multiplayer ervaringen waarbij spelers verschillende game modes over verschillende maps spelen.

Fall of Norway speelt zich af op de Arctic Fjord map. Spelers kunnen twee gedeeltes spelen van de Grand Operation, namelijk: Airborne en Breakthrough. In Airborne zal een team vanuit de lucht de map in droppen, het andere team moet het aanvallende team zien tegen te houden. In Breakthrough moet je verschillende sectoren overnemen of verdedigen.

Tijdens de Alpha kunnen spelers verschillende uitdagingen en dagelijkse uitdagingen voltooien om uiteindelijk een dog-tag vrij te spelen die je in de volledige game kunt dragen zodra deze uitkomt.

BF5 specs

Battlefield 5 zal op 19 oktober verschijnen. In die je de Deluxe Edition koopt zal je al op 16 oktober aan de slag kunnen gaan met de game. Battlefield 5 zal geen loot-boxes of Season Pass aanbieden. Alle DLC zal gratis worden toegevoegd aan de game. Aangezien de Alpha vandaag begint zal het niet lang duren voordat er meer gameplay beelden opduiken op het internet.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek