Battlefield 5 release in 2016 bevestigd

Battlefield 5

Iedereen kent ondertussen de Battlefield franchise wel. EA heeft al meerdere games op de markt gebracht met dit militaire thema. Ook volgend jaar staat er weer een release in de planning. Eind 2016 komt er weer een nieuwe Battlefield game, namelijk Battlefield 5. Dat is bekendgemaakt door Blake Jorgensen, de Chief Financial Officer van EA.

Tijdens een jaarlijkse investeerdersvergadering heeft Jorgensen bekendgemaakt Battlefield 5 te willen uitbrengen. Het idee is om elke jaar een shooter op de markt te brengen. Dit jaar was dat Star Wars: Battlefront dat net als diverse Battlefield games ontwikkeld is door de Zweedse ontwikkelaar DICE.

“What we’ve said is that our intention over the next couple of years is to have a first-person shooter as one of the core titles. This year it’s Star Wars: Battlefront. Next year, it’s another Battlefield title.” Aldus Blake Jorgensen, Chief Financial Officer van EA.

Eerder al mikte Jorgensen op een nieuwe release van Battlefield maar was er toen niet heel duidelijk over. Ditmaal heeft hij bevestigd dat er voor eind 2016 een nieuwe Battlefield op de markt komt. Wat voor soort Battlefield het word is nog niet bekend. Maar wat we gewend zijn van EA zal het ook ditmaal weer een top-game gaan worden uit de franchise. De laatste Battlefield game, wat ontwikkeld is door Visceral games, Battlefield: Hardline is zoals vele weten niet echt een groot succes geworden binnen de Battlefield PC community. De meeste Battlefield games baseren zich op een militair uiterlijk. Echter bij Hardline richt men zich op conflicten tussen criminelen en politie. Battlefield draait om grote multiplayergevechten welke kunnen uitlopen van een tien slots tot 66 slots server. Laten we hopen dat de aankomende Battlefield een groot succes gaat worden.

Wij zullen jullie in ieder geval op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen deze franchise. Zodra er meer informatie beschikbaar is zullen wij jullie ervan berichten.

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek