Battlefield Hardline: Getaway Expansion Cinematic

Battlefield Hardline’s derde uitbreiding gaat volgende week van start en daarom heeft Visceral Games een nieuwe video online gezet waarin je de sfeer van de nieuwe uitbreiding al een beetje kunt proeven. De uitbreiding “Getaway” zal vanaf 12 januari bespeelbaar zijn voor Premium spelers en de rest zal de uitbreiding vanaf 26 januari kunnen spelen.

De uitbreiding onder de naam Getaway zal alles hebben wat je verwacht van “Getaway”. De uitbreiding wordt daarom ook gepresenteerd als de meest snelle en explosieve uitbreiding voor Battlefield’s boefje VS politie shooter. In de video zie je dat de criminelen proberen te ontsnappen van de politie door weg te racen in Mexico en de Pacifische kust. Bekijk de video hieronder.

De nieuwe uitbreiding zal vier nieuwe mappen toevoegen aan de game, een nieuwe game mode met de naam Capture the bag. Ra ra wat zou dat nu weer zijn? Drie nieuwe wapens voor de Mechanic class, een one-hit-kill bijl en een aantal nieuwe gadgets, camo’s en voertuigen zoals we die in het filmpje al zagen. Het wordt dus weer tijd om de straten onveilig te maken met deze nieuwe uitbreiding van Hardline. Zijn jullie er al klaar voor om straatraces te organiseren met deze mooie bakken die worden toegevoegd in deze uitbreiding?

Zijn er eigenlijk nog actieve Hardline spelers hier? Of zijn jullie weer allemaal terug naar Battlefield 4 gegaan met de hoop dat Battlefield 5 niet meer lang op zich laat wachten? Rustig maar, hij komt er aan! Ze zijn al hard aan het werk met de nieuwe Battlefield, dit keer zal het wel een militair thema zijn. We hoeven dus geen vervolg van Hardline te verwachten.

Battlefield Hardlines derde uitbreiding: Getaway zal vanaf 12 januari voor Premium members beschikbaar zijn voor de PC, Playstation 4, Xbox One, Playstation 3 en Xbox 360. Alle overige spelers kunnen de uitbreiding pas twee weken later op 26 januari aanschaffen voor hun console naar keuze.

 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek