Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  2 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  3 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  4 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  4 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  6 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Battlefield Hardline naar EA Acces

BFH EA Acces

De tijd is dan eindelijk aangebroken voor alle EA Acces-leden. Battlefield Hardline is sinds gisteren naar The Vault gegaan van EA Acces. Heb jij dus een EA Acces abonnement? Dan kan je nu aan de slag met Battlefield Hardline op je Xbox One, als je het spel nog niet gekocht had tenminste.

Ja, je leest het goed. De laatste Battlefield game is onlangs toegevoegd aan de groeiende verzameling van EA Games in de EA Acces Vault. Deze nieuwste toevoeging sluit aan op de games die al beschikbaar zijn zoals: Dragon Age: Inquisition, Battlefield 4, FIFA 15 en Need For Speed Rivals. Vanaf nu kan je dus ook Battlefield Hardline op je Xbox One downloaden en genieten van de cops versus robbers game in een Battlefield jasje.

Battlefield hardline biedt namelijk ultieme actie met agenten en criminelen in de multiplayer modi, met een aantal bekende Battlefield modi zoals Conquest, maar ook gloednieuwe! Bijvoorbeeld Heist of Hotwire. Naast deze unieke multiplayer ervaring bevat het spel ook een singleplayer-campagne die gebaseerd is op de moderne misdaadseries.

Om de toevoeging van Battlefield Hardline aan The Vault te vieren, worden EA Acces-leden uitgenodigd om samen met de ontwikkelaars van Visceral Games politie agentje en boefje te spelen op de Battlefield Hardline servers met de naam “EA Acces”. Op 16 oktober tussen 01:00 en 02:00 zullen zij aanwezig zijn op deze servers!

EA Acces

EA Acces-leden kunnen voor €3,99 per maand genieten van een collectie EA-games die steeds blijft groeien, ook kunnen zij games spelen voordat deze officieel uitgebracht worden. Zo zal de Play First Trial van Need for Speed op 29 oktober worden uitgebracht en Star Wars Battlefront op 12 november. Daarnaast ontvangen zij een exclusieve 10% korting op alle digitale EA-aankopen op de Xbox One. Klik hier voor meer informatie over EA Acces.

Heb jij EA Acces en ben je blij met deze toevoeging? Of is dit een nutteloze toevoeging omdat toch iedereen deze Battlefield al in huis heeft? Laat het weten in de reacties!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek