Battlefield Hardline naar EA Acces

BFH EA Acces

De tijd is dan eindelijk aangebroken voor alle EA Acces-leden. Battlefield Hardline is sinds gisteren naar The Vault gegaan van EA Acces. Heb jij dus een EA Acces abonnement? Dan kan je nu aan de slag met Battlefield Hardline op je Xbox One, als je het spel nog niet gekocht had tenminste.

Ja, je leest het goed. De laatste Battlefield game is onlangs toegevoegd aan de groeiende verzameling van EA Games in de EA Acces Vault. Deze nieuwste toevoeging sluit aan op de games die al beschikbaar zijn zoals: Dragon Age: Inquisition, Battlefield 4, FIFA 15 en Need For Speed Rivals. Vanaf nu kan je dus ook Battlefield Hardline op je Xbox One downloaden en genieten van de cops versus robbers game in een Battlefield jasje.

Battlefield hardline biedt namelijk ultieme actie met agenten en criminelen in de multiplayer modi, met een aantal bekende Battlefield modi zoals Conquest, maar ook gloednieuwe! Bijvoorbeeld Heist of Hotwire. Naast deze unieke multiplayer ervaring bevat het spel ook een singleplayer-campagne die gebaseerd is op de moderne misdaadseries.

Om de toevoeging van Battlefield Hardline aan The Vault te vieren, worden EA Acces-leden uitgenodigd om samen met de ontwikkelaars van Visceral Games politie agentje en boefje te spelen op de Battlefield Hardline servers met de naam “EA Acces”. Op 16 oktober tussen 01:00 en 02:00 zullen zij aanwezig zijn op deze servers!

EA Acces

EA Acces-leden kunnen voor €3,99 per maand genieten van een collectie EA-games die steeds blijft groeien, ook kunnen zij games spelen voordat deze officieel uitgebracht worden. Zo zal de Play First Trial van Need for Speed op 29 oktober worden uitgebracht en Star Wars Battlefront op 12 november. Daarnaast ontvangen zij een exclusieve 10% korting op alle digitale EA-aankopen op de Xbox One. Klik hier voor meer informatie over EA Acces.

Heb jij EA Acces en ben je blij met deze toevoeging? Of is dit een nutteloze toevoeging omdat toch iedereen deze Battlefield al in huis heeft? Laat het weten in de reacties!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek