Battlefield V beta eindigt op 12 september

Battlefield V airborne

De Battlefield V Open Beta zal volgende week van start gaan. Eerder deze week werd al bekend gemaakt dat de Beta niet verschoven zou worden in verband met de vertraging van de volledige release naar 20 november.

Tot heden was er niet veel duidelijkheid omtrent de duur van de beta. Gelukkig is nu bekend geworden dat de beta zal duren tot 00:00 op 12 september. Indien je de game op de pre-order hebt staan zal je 48 uur eerder toegang krijgen tot de beta. De Open Beta zal voor iedereen op 6 september beginnen, 4 september voor pre-orders.

In de Beta kan je al twee maps spelen. Arctic Fjord, bekend van de alpha, Gamescom en E3 demo en Rotterdam. Conquest mode zal speelbaar zijn, maar ook een gedeelte van de nieuwe Grand Operations mode zal speelbaar zijn. De Battle Royale mode zal niet speelbaat zijn in de beta.

Indien je de beta gaat spelen op Playstation zal je in bezit moeten zijn van een Playstation Plus lidmaatschap. Waarschijnlijk zal hetzelfde gelden voor Xbox met een Gold lidmaatschap. Recentelijk gaan er geruchten de rondte dat DICE en EA de Royale mode free-ro-play zullen maken in Battlefield V en dat er een remaster van Bad Company 2 onderweg is combinatie met Battlefield V.

Of bovenstaande geruchten waar zijn valt nog te zien natuurlijk. Ga jij volgende week aan de slag met beta? 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek