Battlefield V Key Art lek bevestigd Tweede Wereldoorlog

BF V KEy Art

Vanavond is het zo ver. Dan zullen DICE en EA eindelijk de nieuwe Battlefield game onthullen. Call of Duty en Activision hebben vorige week het podium mogen veroveren. Deze week is misschien wel de directe concurrent aan de beurt.

Waar we eerder al een teaser kregen die al heel erg hintte op een WWII setting mogen we vandaag deze setting eindelijk bevestigen met een gelekte Key Art afbeelding van de nieuwe Battlefield game. Uiteraard is er nog niets bevestigd, maar aangezien de ontdoeking vanavond plaatsvindt, is dit waarschijnlijk de juiste Key Art voor Battlefield V. Als het thema inderdaad WWII is, waarom heet het dan geen Battlefield II? We zullen het vanavond wel zien.

Battlefield V oepsie

Bekijk hier nogmaals de teaser die eerder deze week verscheen:

Wil je vanavond live meekijken? Dat kan! Om 22:00 gaat EA live op haar eigen Battlefield.com website. Twitch, Mixer en Youtube! Uiteraard zullen wij tijdens of na de onthulling de sappigste details met jullie delen via de website indien je niet hebt kunnen kijken, of een samenvatting nodig hebt van de onthulling.

Wat zal DICE laten zien om Black Ops 4 te overmeesteren dit jaar? BattleField Royale? Grotere maps, met veel meer spelers, of een traditionele game zoals we gewend zijn van Battlefield? 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek