Battlefield V krijgt Battle Royale en nieuwe trailer op EA Play

Battlefield V

Zoals ieder jaar is het aan Electronic Arts om de E3 te starten met hun eigen avond genaamd EA Play. Wij coveren dit hele fenomeen natuurlijk weer zoals ieder jaar. Eén van de games die aan werd gekondigd een weekje of twee geleden is Battlefield V. Zij tonen nu meer gameplay voor de multiplayer mode.

Allereerst word gezegd dat je in Battlefield V de stationary wapens kan verplaatsen, je door ruiten kan springen en duikrollen en dat tanks VOLLEDIG door gebouwen kunnen rijden. Ook zullen je soldaten volledig te customizen zijn. De developers vertellen vervolgens over de verhaallijn, dat het gaat over heroïsme en hoe de wereld gevormd is door de Twee Wereldoorlog.

Battlefield V Multiplayer DICE EA

Battlefield V zal net als CoD een Battle Royale mode krijgen, de reactie zijn gemengd maar wij blijven positief gezien DICE erom bekend staat dat ze innovatief zijn. Vervolgens word er een nieuwe trailer getoond met de daadwerkelijke in-game engine en mijn god wat ziet die er mooi uit. Battlefield ziet er beter uit dan ooit. Vervolgens wordt er een tweede trailer getoond die draait om de story. Tijdens de E3 briefing van morgen zal deze verhaallijn op het grote scherm gestoond worden met gameplay en alles erop en eraan. Bekijk hier beneden de trailer(s).

Voor de rest werd er niet al te veel verteld over de game, wat vind jij van de nieuwe multiplayer trailer en de in-game engine? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek