Battlefield World Premiere op 6 mei

Battlefield 5

DICE heeft waarschijnlijk alle ophef meegekregen omtrent de nieuwe Call of Duty en heeft besloten hier flink op in te spelen, met niks minder dan de onthulling van de nieuwe Battlefield! Bekijk de wereldwijde première, 6 mei live!

Zie de toekomst van Battlefield.

Het ziet er dus naar uit dat we een spannende periode tegemoet gaan wanneer de twee marktleiders op het gebied van shooters iets nieuws gaan onthullen. Alle lekken van Call of Duty wijst naar een spoedige aankondiging door Activision. Waarschijnlijk gaat deze dichterbij zijn dan we denken, want DICE heeft het antwoord op de nieuwe Call of Duty, met of zonder classic remaster al klaar staan. Namelijk: Een gloednieuwe Battlefield, die over een week wordt onthuld!

Wat gaat het thema worden van de nieuwe Battlefield? Eerder gingen er geruchten de rondte dat het een eerste wereldoorlog shooter zou worden, en de ander beweerd weer dat het een tweede wereldoorlog shooter zal zijn. Wat denk jij? Gaan we terug de tijd in? Krijgen we een weer een futuristische shooter? Of misschien wel een nieuwe game + een remaster zoals de concurrent? We zullen het zien, nog maar een weekje wachten!

Bekijk het 6 mei om 22:00!

Hier kun jij je aanmelden voor het Battlefield Insider Program, waarmee je in-game items kunt vrijspelen, nieuws omtrent Battlefield ontvangt en meer..

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek