SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Ran-D Zombie

Destiny 2 – Worldwide Reveal Trailer

Battlefront breekt EA download records

Star Wars Battlefront, de nieuwe hype van EA is nu dus officieel ook de grootste hype die Electronic Arts ooit gehad heeft. De game verbrak alle downloadrecords en had de grootste ”Digital Launch” ooit voor het bedrijf maar ook voor alle Star Wars games die ooit uitgebracht zijn, concrete cijfers zijn niet gedeeld maar gezien de hype die de game met zich meebrengt geloof ik het best!

In een blog post heeft EA Studios executive Patrick Soderlund ook aangekondigd dat er een hele hoop aan nieuwe content klaar ligt en onderweg is naar Battlefront in de komende maanden. Één van de enige kritieken die de game gehad heeft was ook dat er weinig content was, maar zo blijkt maar weer dat ze er nog lang niet klaar mee zijn. Soderlund praat vol trots over een game waar velen hard aan gewerkt hebben en is natuurlijk super trots op de cijfers die behaald zijn, nu al!

De eerste DLC wordt dan ook een gratis DLC genaamd ”Battle of Jakku” en zal voor de pre-order mensen te spelen zijn vanaf 1 december en voor de nieuwe mensen vanaf 8 december. Soderlund heeft ook aangegeven dat naast alle DLC-pas content ook een hele hoop gratis updates zullen komen zodat iedereen plezier van de game kan hebben. De hype van deze game is natuurlijk ook vergroot door de nieuwe film, Star Wars: The Force Awakens. Maar ook zonder die film is er de zekerheid dat deze game topcijfers bereikt en zal bereiken. Laten we dan ook hopen dat de nieuwe content consequent zal blijven komen! May the Force be with you!

Wat vind jij van het feit dat ook de mensen die geen DLC-pas hebben wel nieuwe content krijgen? En lijken de nieuwe updates je nu al tof, of juist helemaal niet? Laat het ons weten in de reacties!

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Dit vind je misschien ook leuk...

  • New Deep House

    Het blijft een muwa spel.

Advertentie

kinguin Mass Effect Andromeda Deals

Deze maand

Spring naar werkbalk