Battlegrounds krijgt nieuwe animaties

PlayerUnknown’s Battlegrounds is immens populair geworden in een verrekt korte periode. De game heeft wekelijks patches en updates die bugs fixen en soms ook nieuwe content brengen. Zo hebben we meer wapens gekregen, zijn er twee maps in de maak en hebben we al custom game modes met een zombie-functie erin. Buiten dat hebben we meer weersomstandigheden en nieuwe wagenkleuren. Ook motoren zijn inmiddels als toegevoegd.

Voor een Early Acces game heeft Battlegrounds zichzelf zeer zeker bewezen. Nu is er op de Twitter aangekondigd dat er meer animaties voor spelers zullen komen. Zo zal er binnenkort parkour komen. Een korte preview in de vorm van een GIF kan je hier bovenaan al bewonderen! Hierin zie je een spelers dodge-rollen naar een prone-state. Andere parkour bewegingen zullen volgen zoals; het beklimmen van muren, het vaulten over auto’s of door ramen en meer! Wanneer dit zal komen is nog niet bekend. De game staat nu boven Fallout 4 en GTA V in de user charts met bijna 500.000 actieve dagelijkse spelers.

Speel jij Battlegrounds? Laat ons weten wat jij vind van de game in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek