Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Elite Dangerous: Horizons begint beta

Developer Frontier Developments heeft op 1 december de beta test voor pc gestart voor Elite Dangerous: horizons. Horizons is de nieuwe grote expansion voor de award-winning space game Elite Dangerous. Planetary landings zal planeten met een 1:1 schaal toevoegen en daarbij nog meerde gameplay features. 

Met nieuwe gameplay elementen, nieuwe activities en nieuwe manieren om te spelen, zal deze expansion een grote worden. In de Planetary Landings beta zullen spelers nagebootste versies van de melkweg kunnen verkennen. Bijzonder daar aan is dat alles op een 1:1 schaal zou zijn.  Deze grote werelden bieden wonderlijke uitzichten, nieuwe gameplay mogelijkheiden en spelers zullen zeldzame en dan ook waardevolle materialen kunnen vinden. Natuurlijk komen er ook weer raid bases, crash sites en dodelijke enemies in voor komen. Ook zullen spelers samen kunnen werken met andere spelers. Of deze nou het land verkennen of hoog boven de grond vliegen.

announceart_elitedangeroushorizons_cobralanding_1_1

Dit zal de eerste keer zijn dat spelers vanuit de ruimte naar het oppervlakte kunnen vliegen in Elite Dangerous. Canyons en bergtoppen verkennen zal een van de mogelijkheden zijn in een spacecraft. Eenmaal aan de grond zul je verder kunnen reizen op wielen in de nieuwe scarab SRV. Het geheel zal zonder loadingscreens inelkaar zitten. Planetary Landings zal dus hele nieuwe manieren van gameplay toevoegen en het is nog maar de eerste van een heel seizoen aan uitbreidingen.

Elite Dangerous: Horizons zal in 2016 verder gaan met meerdere expansions die nieuwe missies, nieuwe spaceships, nieuwe close quarter combat arenas en grote nieuwe features voor gameplay zullen toevoegen. Enkele highlights zijn dan ook Loot and crafting, Multicrew waardoor meerdere teams van spelers op hetzelfde schip kunnen werken, commander creation waarmee in-game-avatars unieke uiterlijken kunnen krijgen en Ship-launched fighters. De ship launched fighters zijn kleine short range fighter ships die aan boord van grotere schepen kunnen wachten tot aanvaal.

Elite Dangerous: horizons spelers zullen hun vooruitgang kunnen behouden. Elite Dangerous spelers zullen gratis nieuwe updates blijven krijgen. Elite Dangerous: Horizons zal binnenkort releasen en is al voortuit te bestellen.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek