Bekende Destiny: Rise of Iron problemen

Rise of Iron problemen

Na de launch van vorige maand, kampt Destiny: Rise of Iron nog steeds met enkele problemen. Bungie verwerkte de bekende problemen in een lijst in hun wekelijkse blog post. De problemen worden onderzocht door de studio. Ook de S-39 lightrider sparrow die niet verschijnt in Crucible reputation packages en Dusty Irons Engrams die Legendary Marks uitdeelt vallen onder deze kwaaltjes.

Rise of Iron is de grote expansion die op 20 september uitkwam. Het is de vierde uitbreiding en draait om de Fallen enemy race. Rise of Iron voegt nieuwe campaigns, missien en Player versus environment locaties toe. Daarbij komen nog PvP maps, een nieuwe PvP game mode, player gear, wapens, een social space en natuurlijk een nieuwe raid. In tegenstelling tot andere expansions en de game zelf, is Rise of Iron alleen beschikbaar op Playstation 4 en Xbox One.

Rise of Iron problemen

Bungie heeft naast de lijst toegevoegd dat er onderzoek wordt gedaan naar reports van gebruikers over de Student of History trophy. Deze zou in sommige gevallen niet unlocken wanneer spelers de objectives die vereist zijn voltooien. Spelers die met dit probleem zitten kunnen een aantal stappen op een help page volgen. Ook heeft Destiny een “known Issue”forum opgezet. Spelers kunnen hier meer leren of hulp van Bungie zoeken voor problemen in de shooter.

Destiny: Rise of Iron Known Issues (as of October 6, 2016):

 • The S-39 Lightrider Sparrow is not currently available through Crucible Reputation Packages.
 • Dusty Iron Engrams are incorrectly rewarding Legendary Marks when dismantled.
 • Some players may be unable to reclaim Rise of Iron Crucible Emblems from the Collection in the Tower:
  • Vigilant Disciple
  • Solar Labor
  • Ironwood Alight
  • The New Wolf Pack

Dit is niet het enige Destiny nieuws. Bungie heeft onlangs de release date voor de Wrath of the Machine Heroic mode bekend gemaakt. Deze zal op 18 oktober verschijnen. Daarnaast lijkt het erop dat Destiny 2 op PC uit zal komen en Destiny 1 characters niet overgedragen kunnen worden.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek