Bekijk: Civilization VI launch trailer

Civilization VI Logo Cover

Sid Meier’s Civilization VI komt over een paar dagen uit! Om dit te vieren en om jullie een mooie start te geven is er een launch trailer uitgekomen, deze kun je hier boven bekijken. In de trailer zie je een man die over de wereld reist en een rol speelt in verschillende plekken met verschillende Civilizations in de historie van ons aardbolletje. De game zal op dezelfde dag als Battlefield 1 releasen, 21 oktober 2016.

Er is al informatie en footage van Civilizations in Griekenland, Spanje, Brazilië, Egypte, China, Engeland en Amerika. Ook is bekend gemaakt dat sommige Civilizations meer dan één leider zullen hebben. De Griekse leider is ook veranderd. Voor Game of Thrones fans is het misschien een leuk feitje om te weten dat Sean Bean (Ned Stark) de verteller  van het spel zal gaan zijn.

Civilization VI Requirements

Ga jij de game halen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek