Bekijk de Far Cry 5 Season Pass trailer

Nog heel eventjes en we kunnen racisten uitmoorden in het nieuwe, geanticipeerde Far Cry 5. Ubisoft laat er geen gras over groeien en komt nu al met een post-launch trailer, die de Season Pass content aanduid.

Ubisoft laat in de trailer al zien dat Far Cry 3: Blood Dragon een vervolg zal krijgen in één de DLC van dit vijfde deel. Deze DLC zullen allemaal net zo over de top worden als in andere delen, precies zoals we dit gewend zijn van de reeks.

Hours of Darkness

Dit zal de eerste DLC worden voor de game. Die zal zich tevens afspelen in Vietnam. Je zal tegen Vietnamese (Viet Cong) soldaten moeten strijden, in helikopters moeten vliegen en samen moeten werken met andere Amerikanen. Deze expansion lijkt een beetje op Rambo meets Tropic Thunder.

De volgende expansion zal Lost on Mars heten. Je moet tegen aliens strijden die hoe dan ook de Aarde willen verwoesten. Je hebt in deze DLC toegang tot energie wapens en andere futuristische gadgets. De derde DLC zal wat meer de Call of Duty kant opgaan.

far cry 5 dlc

In deze uitbreiding, Dead Living Zombies, zal je tegen waves moeten vechten. Je speelt in verschillende scenario en je doet dit niet alleen! Dit zal namelijk de co-op mode worden, baan je een weg door hordes aan vijanden en pak de overwinning voor jou en je maat.

Al deze DLC zijn onderdeel van de season pass. Far Cry 5 komt op 27 maart uit, ga jij hem spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek