Bekijk de Guild Wars 2 expansion aankondiging morgen!

Guild Wars 2 Expansion

Morgen is het zover! De nieuwe expansion voor Guild Wars 2 zal worden aangekondigd. Hierin zal een trailer getoond worden samen met gameplay, gebieden en eventuele class-uitbreidingen (Elite Specs). Wij zullen voor jou die aankondiging volledig coveren en daarna met een mooie samenvatting komen, maar je kan hem ook zelf bekijken!

De Living World Season 3 finale eindigde met een mooie teaser die een visioen gaf over Balthazar die krijgt wat die wilt. Deze trailer kan je zo direct hier beneden bekijken! Er kwamen veel oude Guild Wars: Prophecies lore en personages van toepassing bij die laatste episode. Maar morgen komt de officiële aankondiging voor de expansion. Hij zal PoF gaan heten, waar die afkorting voor staat zal dus ook morgen bekend gemaakt worden.

Op de officiële website kan je de planning vinden voor morgen. Maar wij hebben die ook voor je! Om 5 uur in de middag zal de Pre-Show beginnen waarop waarschijnlijk een terugblik zal komen op Heart of Thorns, de eerste expansion. Om zes uur (een uur later) zal de aankondiging beginnen en na deze stream zal WoodenPotatoes een post-show houden waarin hij praat over wat we hebben gezien in die aankondiging. Bekijk hier beneden eventjes de planning:

Program

Twitch:
8:00 AM Pacific Time (UTC-7): Preshow with OMGlitzy
YouTubeTwitch, and Facebook:
8:50 AM Pacific Time (UTC-7): 10-Minute Countdown
9:00 AM Pacific Time (UTC-7): Guild Wars 2 Expansion Announcement
Twitch:
9:30 AM Pacific Time (UTC-7): Postshow with Wooden Potatoes

We’ll celebrate with giveaways during the stream. Be sure to subscribe to our events on FacebookYouTube, and Twitch to be notified when the streams go live.

We can’t wait to share what we’ve been working on with you, and we hope to see you on August 1!

Vergeet zeer zeker niet om morgen na de stream bij ons de samenvatting te lezen!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek